You are currently viewing 3 forslag til sjove aktiviteter for hele familien i december

3 forslag til sjove aktiviteter for hele familien i december

Julen er hjerterne og familiernes tid. Det er her, hvor der er skruet ekstra meget op for hyggen i de danske hjem. Det er også i julen, hvor vi ofte har lidt mere tid til at være sammen.

Det betyder dog også, at det her kan være svært at komme på spændende og sjove aktiviteter at lave med familien. Derfor får du her tre forslag til, hvad I som familie kan lave i julemåneden.

Find en fælles hobby

Ved juletid kan man som familie lære hinanden bedre at kende. Det kan derfor være, at I finder ud af, at I har en masse fælles interesser, og det er bare om at dyrke det. Det leder måske til, at I får en hobby, som I kan tage med jer ind i det nye år, når julemåneden er slut.

December er den perfekte måned at begynde på en ny hobby med familien. Dette er grundet, at der som regel er mere tid til at fordybe sig og give familieaktiviteter lidt ekstra tid, og det kræver tid at påbegynde en hobby.

Det er bare om at komme i gang med at undersøge mulighederne for din familie. Find en hobby, som I kan bruge jeres fritid på, og oplev, hvordan I bliver tættere knyttet i familien.

Se en god julekalender

Der er ikke noget, der samler en familie, som en god julekalender. Særligt dem, hvor både forældre og børn føler sig godt underholdt. Dem findes der heldigvis mange af. Har du ikke set The Julekalender er det et oplagt valg.

I TV bliver der hvert år sendt en række af julekalendere, så find jeres absolut yndlings at følge med i. Når I er på plads i behagelige positioner i sofaen til den faste sendetid, så er der dømt hyggelig underholdning, som alle kan være med på.

Lad kreativiteten flyde i julens ånd

Børn kan føle sig helt stolte over at få hængt julepynt på træer, som de selv har lavet. Dertil er at lave julepynt en virkelig hyggelig aktivitet at lave sammen. Det betyder nemlig ikke noget, hvor god du eller resten af familien er til at flette julehjerter.

Med lidt julemusik i baggrunden er stemningen i top, og det er det vigtigste. Det er også godt for den mentale sundhed at være kreativ, så der er mange gode grunde til, at I bør kaste jer over juleklip.

Det er dog ikke kun i julen, at det er sundt at være kreativ. Derfor kan du finde mere inspiration til fritidsaktiviteter, hvor I kan være kreative på eksempelvis nettet.

Vil du gerne forsøge at få lidt ekstra godter, så kan det måske også være sjov og givtigt at deltage i en julekonkurrence.